Mindamellett, hogy a karácsonyt szeretteink körében tölthetjük, az asztalról nem hiányozhatnak az ínyenc fogások sem.

Ünnepelje családjával az idei karácsonyt a Buda Gourmet Bistroban.

2018. december 24.-én ZÁRVA leszünk!

2018. december 25-26.-án 12-22:00-ig várjuk kedves Vendégeinket!
Korlátlan ételfogyasztású karácsonyi ebéd 12 órától 16 óráig:
4 990 Ft/fő
Korlátlan ételfogyasztású karácsonyi vacsora 18 órától 22 óráig:
4 990 Ft/fő
Gyermekkedvezmények:
3 év alatt ingyenes, 3-12 éves kor között: 2 495 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás: + 2 990 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér,rosé és vörös), Törley pezsgők, rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Karácsonyi Ünnepi menüsor:

Előételek:

- Aszalt barackos mandulás pulyka galantin (G, L)
- Diós zeller saláta mézben sült almával (G)
- Gesztenyés mangalica rolád édes köménnyel és mandarinnal (G, L)
- Aszalt szilvás jérce pástétom dióba hempergetve
- Majonézes cékla saláta pirított mogyoróval (G)
- Párolt halfilé kapros joghurtos dresszinggel
- Saláta variációk

Levesek:

- Sütőtök krém leves pirított tökmaggal (V) (L, G)
- Húsleves, szarvasgombás grízgaluskával
- Halászlé harcsa filével (L, G)

Főételek:

- Áfonyás szarvas szeletek, mandulás burgonya fánkkal
- Kemencében sült jércemell szilvás bormártással (G)
- Pulykasült arany mazsolás alma szósszal (G)
- Tejszínes kecskesajtos jérce falatok (G)
- Kacsacomb aszalt szilvás káposztával
- Szűzpecsenye konyakos diós mártással
- Ementáli sajtos burgonya torta
- Pestós vadgombás penne (V)
- Bacon szalonnás juhtúrós gánica
- Mandulás jázmin rizs (G, L)

Grill:

- Zöldfűszeres joghurtos jércemell szeletek
- Magyaros karaj
- Grill sajtok, tőke halfilé, ráknyárs
- Wokban sült zöldségek

Desszertek:

- Cappuccino torta mandulával, mascarpone mousse-sal
- Gesztenyepüré házi rumos meggyel, tejszínhabbal
- Karácsonyi mákos guba fahéjas meggyel
- Somlói habos galuska
- Creme brulée

Asztalfoglalás: +36 1/273 2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.