Kedves Vendégeink!

Valentin hétvégén már teltházas foglaltsággal rendelkezünk, de jövőhétre még vannak szabad helyek.
Foglald le hétfői ebéd vagy vacsora asztalod, mert rohamtempóban fogynak az üres helyek.

Asztalfoglalás: +36-1-273-2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Valentin napok a Buda Gourmet Bistroban!
2020. február 14-16.

Jöjjenek a mézes-mázas napok!

Szerelmed megérdemli a meglepetést, hozd el hozzánk vacsorázni és élvezzétek a finomabbnál finomabb fogásokat!
Idén is Valentin napi menüvel várunk Benneteket!

Időpont: 2020. február 14 - február 16.

Korlátlan ételfogyasztás büféasztalról:

Február 14. (péntek)
- ebéd: 12:00 - 16:00: 2590 Ft/fő
- vacsora: 18:00 - 22:00: 4990 Ft/fő

Február 15. (szombat)
- ebéd: 12:00 - 16:00: 3990 Ft/fő
- vacsora: 18:00 - 22:00: 3990 Ft/fő

Február 16. (vasárnap)
-ebéd: 12:00 - 18:00: 3990Ft/fő


Asztalfoglalás: +36 1 273 2709, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Svédasztalos kínálatunk:
Előételek:
- Édeskömény-saláta friss mandarinnal és mentával
- Zöld spárgával göngyölt hideg szűzpecsenye
- Mozzarella caprese friss bazsalikom levelekkel
- Almás zellersaláta pirított dióval és fürjtojással
- Tatár beefsteak koktél paradicsommal és fehérhagyma csalamádéval
- Pástétom variációk

Levesek:
- Tejszínes zellerkrémleves (GM, LM), gyömbéres mézzel kent sült sonkával
- Húsleves májgombóccal, gazdagon zöldségelve (GM, LM)
- Tárkonyos pulykaraguleves mini burgonya gombóccal


Főételek:
- Csirkesült gyömbéres citrusos barackkal, spenótos burgonyapürével (GM)
- Vadgombákkal és zöldfűszerekkel töltött bordírozott karaj (GM, LM), fenyőmagos fettuchinével Omlós marhapecsenye füstös zöldbors mártással, sült krumplival (GM)
- Füstölt sonkával cheddar sajttal töltött csirkecombfilé, sült zöldségekkel (GM)
- Kapros halgombóc három hagymás bormártással (GM, LM), vajas zöld spárgával és rizsduóval
- Rose kacsamell balzsamos szilvaraguval, francia rakott burgonyával (GM)
Glutén és Laktózmentes ételeink:
- Parázsburgonya zöldfűszerekkel
- Brokkoli paradicsomban sütve


Grill:
- Mustáros karaj
- Provence pulykamellfilé
- Mézes mustáros csirkemell
- Thai vörös currys sült rizs


Desszertek:
- Lime-os tojás mousse, mandulás grillázzsal
- Fehér és fekete csokoládé brownie kandírozott naranccsal
- Karamellás mandarinos mokka krém
- Erdei gyümölcsös mascarponés szelet
- Somlói habos galuska


Meleg desszert:
- Császármorzsa baracklekvárral