Séfünk heti ajánlata 2020.02.25.-2020.03.03.

 Előételek:

- Tonhalkrém dijoni mustárral keverve, kétszersülttel
- Hideg sültek, tormával és lila hagymával
- Kenyérben sült füstölt csülök, fokhagymás tejföllel és hegyes zöldpaprikával
- Zöldfűszeres pirított csirke, majonézes tormás céklán tálalva
- Friss zöldsaláta fehér sajttal és oregánóval
- Tzatziki saláta
- Tojás saláta
- Savanyúság válogatás
 

Vacsora alatt és hétvégén:
- Kacsamájjal töltött sertés szűzpecsenye

Levesek:
- Savanyú sertés becsinált leves
- Tyúkhúsleves pirított eperlevéllel
- Gyömbéres répakrém leves ropogós krutonnal

Főételek:
-Farsangi részeges csirke, rizi-bizi-vel
- Csülök gyöngyhagymával és színes paprikákkal, steak burgonyával forgatva
- Dorozsmai halfilé, fokhagymával pirított csusza tésztával
- Csirkepörkölt sült fokhagymával, fokhagymás tejfölös dödöllével
- Pulyka csíkok mézes mustáros szószban aszalt paradicsommal
Illatos jázmin rizzsel
- Fokhagymás karaj szeletek roston sütve, tejfölös tormamártásban
- Petrezselymes burgonyával

Glutén és Laktózmentes ételeink:
- Kukorica fokhagymás olíván sütve
- Karfiolpüré kókusztejjel

Vacsora alatt és hétvégén:
- Rozmaringos bárány pörkölt, fokhagymás tejfölös gnocchi-val

Grill:
- Mustáros karaj
- Provence pulykamell filé
- Mézes mustáros csirkemell

Extra grill ajánlatunk:
- Cápa steak, hátszín, béka comb

Desszertek:
- Fánk variációk
- Gríz puding fűszeres sült szilvával
- Túrós muffin epres mascarponés habbal
- Csokoládétorta mogyoróval

Meleg desszert:
- Vaníliás kalács puding


Majonézes zöld saláta pirított magvakkal

Zsályás görögös jércepástétom

Császárhússal göngyölt májas csirkepástétom

Babsaláta hagymával és friss korianderrel

Padlizsánkrém tahini-vel és chilis feta kockákkal

Vietnámi üvegtésztasaláta chilis kacsahússal, zöldcitrommal