Séfünk heti ajánlata 2019.03.19-03.25

 

Előételek:

 

Hideg vegyes töltött húsok

Langyos rizs saláta olíva bogyóval, színes zöldségekkel és bébi spenóttal (GM, LM, VEGA)

Provence csirke szeletek, francia salátán (GM)

Tépett csirke saláta nyers roppanós gyökér zöldségekkel, málna ecettel (GM, LM)

Padlizsán krém, tonhal krém, spenótos fokhagymás túrókrém (GM)

Amerikai káposztasaláta (Cole Slaw)

 

Levesek:

 

Húsleves csigatésztával

Tavaszi zöldségleves friss petrezselyemmel (GM, LM)

Kapros palócleves (GM)

 

Főételek:

 

Fokhagymával pácolt csirke csíkok, krémsajtos spenóttal, párolt zöldséggel (GM, LM)

Csirkeszárny BBQ (LM), wokban dobva, sütve készült fűszeres burgonyával (GM, LM)

Rakott zöldbab (GM)

Finomfőzelék friss tavaszi zöldségekből, zöldség fasírttal (Vega)

Gombával és csirkemájjal töltött csirkecomb rolád, rozmaringos mártással (GM, LM) és burgonyafánkkal

Belga mézeskalácsos marha pörkölt belga sörrel, petrezselymes burgonyával

 

Grill:

 

Pestós paradicsomos papardelle bébi spenóttal és parmezánnal

Citromos kefirben pácolt csirkemell szeletek

Borsos karaj

Héjas burgonya snidlinges kéksajtos dresszinggel

 

Extra grill ajánlatunk:

 

Ráknyárs, csuka szeletek, szűzpecsenye

 

Desszertek:

 

Narancsos gríz puding, mogyoró öntettel

Sajt torta háziribizli dzsemmel

Panna cotta

Meggyes máktorta vanília habbal

 

Meleg desszert: Császármorzsa barack lekvárral

Tonhalas lazac tatár

Gorgonzola krém, sült kápia paprikával, szálas caprival

Helyben készült friss tészta saláta sült fügével

Joghurtos hering saláta, fekete olívával

Zöldfűszeres gránátalmás paradicsomsaláta

Mini szarvas fasírt, majonézes céklán tálalva

Saláta variációk