Buda Gourmet Étterem
Hírek Márton heti ludasságok

Márton heti ludasságok

„Aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik.” Ez nálunk biztosan nem fordulhat elő! 
Sőt, egész héten óriási libalakomával várjuk Vendégeinket a Buda Gourmet Bistroba!
 
November 10.-től-15.-ig minden nap belekóstolhatnak a finomabbnál finomabb fogásokba.  Ahogyan mindig is, most is különleges libából készült ételekkel készülünk, és persze a finom borok se maradhatnak el.
 
Az asztalotokat már most érdemes lefoglalni, mert a szabad helyek gyorsan elkelnek! 

Korlátlan ételfogyasztás büféasztalról hétköznap vacsoraidőben (18:00-22:00): 3990 Ft/fő
November 11 – Márton nap: Ebéd (12:00-16:00) és vacsoraidőben (18:00-22:00): 3990 Ft/fő
November 14: Ebéd: 12:00-16:00; Vacsora: 18:00-22:00 : 3990 Ft/fő
November 15.: Vasárnapi ebéd: 12:00-18:00: 3990 Ft/fő

3 év alatti gyermekeknek: ingyenes, 3 és 12 éves kor között: 2490 Ft/fő.

Asztalfoglalás:
+36-1-273-2709
info@budagourmet.hu

Ízelítő kínálatunkból:

Előételek:
– Libatepertő ecetes lilahagyma csalamádéval
– Töltött libanyak mustáros majonézes lencsesalátával
– Kolbásztál házi kőrözöttel, primőr zöldségekkel
– Libazsírban konfitált fokhagymás csirkemell, csípős füstölt paprikás juhtúró krémmel
– Pecsenye libamáj balzsamos mézzel csurgatva, birsalma dzsemmel
– Libamájjal töltött szűzpecsenye, szedres karamellizált hagymával
– Libamáj parfé áfonya zselével

Saláták:
– Majonézes kukoricasaláta
– Uborkasaláta
– Friss ropogós zöldsaláta
– Amerikai káposztasaláta
– Franciasaláta

Levesek:
– Aranyló gúnárleves, macesz gombóccal, csigatésztával, benne főtt zöldségekkel
– Majoránnás tejszínes pulykaraguleves
– Boros szilvaleves, csokoládéval megbolondítva

Főételek:
– Ludaskása
– Kemencés tarja aszalt szilvás almaraguval
– Sólet, töltött libanyakkal füstölt tarjával és benne főtt tojással
– Csirkemell filé mustáros vörösboros gesztenyemártással
– Liba zúzapörkölt, szalonnás reszelt tarhonyával
– Csirkecombfilé pecsenye libamájjal töltve, mézes fahéjas meggymártással
– Kemencében sült libazsíros hagymás steakburgonya
– Sült tökös burgonyafánk
– Gyömbéres sültalma
– Mézes borban csücsült aranymazsola, illatos jázmin rizzsel keverve
– Omlós libamell tejszínes vargányás ragun tálalva, mandulás sült tökös burgonyafánkkal
– Libacomb pezsgős meggyes káposztával és libazsírban sült burgonyával

Desszertek:
– Lúdláb
– Gesztenyepüré pálinkás aszalt gyümölcsökkel
– Szedres szilváspite
– Répatorta citrus mázzal
– Somlói habos galuska

Meleg desszert: Vargabéles házi baracklekvárral