Buda Gourmet Étterem
Uncategorised Kedves Gourmet, leendő Vendégünk!

Kedves Gourmet, leendő Vendégünk!

A Buda Gourmet by Príma nevet viselő komplexumunk megalkotásánál az volt a célunk, hogy Buda központi részén egy olyan áruházat hozzunk létre, ahol az ínyencek minden különleges élelmiszer-alapanyagot megtalálhatnak a kínálatban, és az azokból készült ételeket Bistronkban meg is kóstolhatják.

A Buda Gourmet by Príma választékát a világ csúcsminőségű termékei mellett a hazai őstermelők minőségi áruiból állítottuk össze. A folyamatosan frissülő sajt-, hal- és húsválaszték, valamint a kiváló minőségű, helyben sütött pékáru és a bio,vegyszermentes zöldség-gyümölcs osztály kínálata is kidomborodik a megszokott áruházi környezetből. 

Az élelmiszeráruházi környezetben működtetett marhahús nedves érlelő-kamránkból kiváló minőségű alapanyagot választhat steak-álma megvalósításához. A különböző választható érettségi fokok biztosítják Önnek a kiemelkedő ízélményt.

Minőségi italválasztékunkban megtalálható több aranyérmes magyar és külföldi bor egyaránt.

Gondoltunk az étel intoleranciával küszködőkre, illetve az egészséges életmódra törekvő vendégeinkre, ezért termékeink között széles választékban fellelhető laktóz-, gluten-, szója- és cukormentes valamint bio és paleo élelmiszerek.

Üzletünk exkluzív, hangulatos kialakítása és a segítőkész személyzet tovább fokozza , hogy a vásárlást mindenkinek élménnyé tegyük. Kiemelt figyelmet fordítottunk a Budapesten élő/tartózkodó külföldi állampolgárokra és vendégekre, ezért kollégáink toborzásánál az angol vagy német nyelv ismerete előnyt jelentett. Áruházunkban a szolgáltatások köre is átlagon felüli. Kóstolókkal, árubemutatókkal és szakértő kiszolgálással várjuk mindazokat, akiknek kiemelten fontos a család asztalára kerülő ételek kifogástalan minősége.

Éttermünkben korlátlan ételfogyasztásra és a’la carte fogyasztásra egyaránt lehetőség van.

Kizárólag minőségi mesterséges adalékanyagoktól mentes alapanyagokat használunk, a magyar és nemzetközi konyha mellett autentikus ízekkel várjuk a gasztrokalandorokat.

Éttermünk egyediségét étel és ital kínálatunk széles választéka és exclusive megjelenése biztosítja, valamint a konyhánkban elkészült ételek alapanyagai megvásárolhatóak üzletünkben.Az előzékeny kiszolgálás, az ízletes ételek a legkiválóbb magyar és külföldi borászok borai biztosítják, hogy vendégeink felhőtlenül érezzék magukat.

Gondoltunk az egészséges életmódra törekvő vendégeinkre,ezért változatos laktóz, gluten mentes, és paleo ételekkel kedveskedünk nap mint nap.
Legyen szó ebédről, vacsoráról a változatos kínálat garantált.

Üzletünkben lehetősége van euróval és dollárral is fizetnie. Szép kártya, Erzsébet utalvány, Multipont kártya elfogadó hely vagyunk.
Üzletünk könnyen megközelíthető, 2 szintes,300 férőhelyes parkolóház várja vendégeinket. A speciális hangtechnikánk lehetővé teszi koncert minőségű rendezvények megtartását.

Legyen Ön is részese világunknak! Szeretettel várjuk a Buda Gourmet-ban!