Buda Gourmet Étterem
Bistro Munkatársaink Molnár György – Sommelier

Molnár György – Sommelier

Több éves felszolgálói,bártenderi és üzletvezetői múlt valamint egy amerikai luxus hajón bárpincérként,vinestewardként eltöltött másfél éves kalandozás után jött meg számomra az igazi szerelem, a borok világa után való érdeklődés.
2000-től a vendéglátó ipari főiskola és a 32országban elismert W.S.E.T. felsőfokú sommelier képző elvégzése után Budapest nívós éttermeiben dolgoztam vezető sommelierként.
Alapító tagjaként részt veszek a megújuló Magyar Sommelier Szövetség munkájában és az általuk megrendezett számomra többször is sikeresnek mondható országos bajnokságokon.
2004 III. hely, 2007 III. hely, 2010. II. hely, 2013 I. hely

  

2010-ben kijutottam a magyar csapat tagjaként a Strasburgban megrendezett Sommelier Európa bajnokságra.
Komoly és hasznos tapasztalatokkal és szakmai ismeretségekkel, barátokkal gazdagodtam.
Ez év nyarán kapva kaptam a felkérésen miszerint legyek ennek a szép gourmet bisztrónak a pohárnoka és a továbbiakban itt kamatoztassam szakmai tudásom. Így hát éttermünkben hirdetem nap mint nap esténként a számomra igen kedves borkultúrát
Hiszem,hogy a szép bort ugyanúgy, mint az életet csak kellemes környezetben,ízes ételek és jó barátok társaságában lehet igazán élvezni!

Legyenek a vendégeim! Egészségükre!