Buda Gourmet Étterem
Egyéb kategória Hetedszer is 1. helyezést értünk el az Országos Étterem Hét rendezvényen

Hetedszer is 1. helyezést értünk el az Országos Étterem Hét rendezvényen

Kedves Vendégeink, Barátaink!

Csapat (főnév) – jelentése mellett a szótárban a következő áll:
’Közös céllal rendelkező csoport, amelynek tagjai a hatékony együttműködés érdekében jól ismerik ezt a célt, annak irányába mutat az egyéni szándékuk, és szoros együttműködésben azon szorgoskodnak, hogy elérjék azt.’
A BUDA GOURMET BISTRO CSAPATÁNAK a kimondott célja most az volt, hogy sikerüljön újra megnyerni az őszi versenyt!  Mindent megtettünk annak érdekében, hogy az értékeléseket és az eredményt nyugodtan várhassuk. A mi életünkben ez egy kis ünnep, amikor a nem megszokott működéssel dolgozhatunk az Étterem Hét keretein belül. Várjuk a teltházas estéket, amikor sok-sok ismert és új emberrel telik meg az étterem. A CSAPATUNK ezt az egyedi hangulatot, semmihez nem fogható érzést a VENDÉGEKKEL együtt élheti meg ilyenkor. Nagyon hálásak vagyunk ezért mindenkinek, akik ránk szavaztak és értékelték munkánkat! 
Köszönjük!
Bízunk benne, hogy a jövőben is sokan ellátogatnak majd hozzánk és megtapasztalják a mi egyedi VENDÉGLÁTÁSUNKAT!
Kollégáim nevében is szeretnék gratulálni minden résztvevő és helyezést elért étteremnek a munkájához és az év végére jó erőt, egészséget és elégedett vendégeket is kívánunk mindannyiunknak!

Blaskó Mihály – étteremvezető