Buda Gourmet Étterem
Hírek Forradalmi hétvége

Forradalmi hétvége

Kedves Vendégünk!

Szeretettel várjuk március 15 és 18 között ünnepi svédasztalos fogyasztásra. Svédasztalos kínálatunkat a magyar konyha remekeivel bővítjük.

Korlátlan ételfogyasztás ebédidőben: 2990 Ft/fő
Korlátlan ételfogyasztás vacsoraidőben: 3490 Ft/fő

Korlátlan italfogyasztás: +2500 Ft/fő.

Korlátlan italfogyasztás a következő italokat foglalja magába: Dreher csapolt sör, szekszárdi minőségi borok (fehér, rosé és vörös), rostos üdítők, szénsavas üdítők, házi limonádék, kávék, ásványvizek.

Svédasztalos kínálat:

Előételek:

Magyaros sült karaj, tökmagolajos lencsesalátán
Kolbászhússal töltött pulykamell, zöldpaprikával
Abált malacfejhús füstölt pirospaprikával, kovászolt uborkával
Dunaszegi marinált ponty, savanyított hagymával
Juhtúróval bolondított körözött

Salátáink és házi kompót
Sült paprikasaláta (Nagymamám kamrájából)
Káposztasaláta pirított köménnyel
Paradicsomsaláta csipetnyi lilahagymával
Uborkasaláta tejfelesen
Savanyú válogatás
Alma és körte kompót

—–Vacsora alatt-—-
Tatár beefsteak mustáros vajjal, csípős gyöngyhagymával

Levesek:
Pontyhalászlé gyufatésztával
Tanyasi aranyló tyúkhúsleves pirított eperlevéllel
Csülkös bableves csipetkével

Főételek:
Pácolt, roston sült csirkemell falatok, zöldfűszeres sült zöldséges rizzsel
Kakaspörkölt, túrós csuszával
Erdélyi rakott káposzta tejfölösen
Mangalicakaraj gombapörkölttel és szarvasgombás nokedlivel
Kukorica puliszka petrezselymes gemenci erdei vadgombákkal, morzsolt gomolyatúróval (V)
Omlós marhaszegy vadasan, zsemlyegombóccal

—–Vacsora alatt—–
Eszterházy marhapofa, blansírozott zöldségekkel, zsemlyegombóccal
Laskagombás szűzpecsenye ragu, tócsni burgonyával

Grill:
Mustáros sertés flekken
Csirkemell vaslapon sütve
Fokhagymás harcsafilé citromborssal
Csevapcsicsa savanyú káposztával

Extra grill ajánlatunk: (+1250 Ft/fő)
Vaddisznócomb csombor fűvel pácolva
Fokhagymás tejben pácolt szürkeharcsa filé
Bükki kecskesajt

Desszertek:
Mákos palacsinta metélt, fahéjas meggyel
Pirított mandulás túrótorta, ribizlizselével
Házi krémes
Somlói habos galuska
Rumos gesztenyepüré

 

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709
info@budagourmet.hu