Buda Gourmet Étterem
Hírek DiningCity-Olasz hét 2018.07.09-15.

DiningCity-Olasz hét 2018.07.09-15.

Kedves Vendégünk!

A Dining City keretein belül éttermünk extra héttel készül 2018. július 9-15. közötti Országos Étterem Héten.
Várjuk Kedves Vendégeinket korlátlan svédasztalos kínálattal fix 2 990 Ft-os áron.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:

A megszokott kínálattól eltérően különleges olasz ételek sorát kínáljuk korlátlan fogyasztással a büféasztalról.
A prémium alapanyagokból készült mintegy 30 tételes menüt csak ezen a héten tudják megkóstolni, ugyanúgy mint a kedvezményes árú ‘Extra grill’ fogásokat is.

Foglalások az alábbi időszakokra lehetségesek:

– vacsora a teljes hétre szombat kivételével
– ebéd kizárólag szombatra és vasárnapra

FIGYELEM: a fenti ajánlat kizárólag a DiningCity weboldalán online formában elküldött asztalfoglalással vehető igénybe, telefonon vagy más formában NEM.

(Az étterem minden napra limitált számban tud Vendégeket fogadni.
Ha a DiningCity online asztalfoglalási felületén az Ön által kiválasztott napra/időpontra a rendszer nem enged foglalni (vagy egy időpont szürke), az azt jelenti, hogy a választott időszakra minden hely elkelt -> ebben az esetben válasszon másik napot/időpontot.
Kérjük, hogy a fenti ajánlatra CSAK a július 9. és 15. közötti napokra foglaljon.)

Előételek:

– Bruschetta (friss paradicsomból, olívabogyóból, lila hagymából, friss zöld fűszerekkel készül, pirítóssal, parmezánnal)
– Antipasti tál (olívaolajjal és ecetekkel marinált sült zöldségek és sajtok)
– Szárnyas májpástétom, prosecco zselével
– Olasz parasztsaláta olívabogyó krémmel, friss kecskesajttal
– Panchettával sült csirkemell, pesztós tök caponata
– Vitello tonnato (fehérborral párolt borjú, tojásos, szardíniás, olívaolajas, fehérboros, tonhalas dresszinggel)

Levesek:

– Tyúkhúsleves gazdagon (májgombóccal, csigatésztával és benne főtt zöldségekkel)
– Minestrone (füstös zöldség leves, bugattinivel és parmezánnal)
– Zuppa di funghi (vargányás gomba leves, bazsalikom, creme fraiche)

Főételek:

– Lasagne Bolognese (oregánóval, vörösborral ízesített darált marhahús, tésztalapokkal és besamel mártással készre sütve)
– Penne négysajt mártásban, zöldfűszeres csirkemellel
– Trippa alla Fiorentina (paradicsommal és fokhagymával főtt pacal ragu)
– Csirke cacciatore kecskesajtos polentával (szárzellerrel, friss paradicsommal készült raguban párolt csirkecomb, fekete olívával)
– Toszkán sertésragu spenótos rizzsel és sült padlizsánnal
– Zsályával sült szűzpecsenye falatok gnocchival és riccottával
– Szicíliai kusz-kusz sült tilápia filével (a kusz-kusz ízesítői: arany mazsola, szardínia, kapribogyó, olíván sült kenyérmorzsa, fenyőmag)
– Spenótos-ricottás tortellini aszalt paradicsomos raguban, parmezán sajttal

Grill kínálat:

– Pizza tésztában sült füstölt csülök grillen pirítva
– Sült fokhagymás osztriga szószban pácolt oldalas
– Zsályával pácolt csirkemell

Desszertek:

– Fehér tiramisu
– Panna cotta
– Profiterol
– Zabaglione sült gyümölcsökkel, zab keksszel

A korlátlan fogyasztás ára: 2.990 Ft/fő.

— EXTRA GRILL KÍNÁLAT, ha valami igazán különlegesre vágyik! —

– Rozmaringos scamorza sajt
– Rák nyárs
– Citromborsos lazac
– Prosciutto sonkába tekert szűzpecsenye

Az ‘Extra grill’ kínálat ára (a fenti kínálat felett értendő): 990 Ft/fő