Étterem Hét Extra november 12 – 18.
Kedves Vendégünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy 1. helyezést értük el az Étterem Hét ideje alatt 3.300 Ft-os kategóriában,
így éttermünk is részt vesz az Étterem Hét EXTRA eseményen.
1 hétig újra megkóstolhatóak a győztes 3 fogásos menük!
Időpont: 2018. november 12 – 18.
Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:
Az Étterem Hét Extra ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!
Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást.
Ház borajánlata 3.300 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)
Választható előételek/levesek:
– Kacsamell, kecskesajt, hajdina, balzsamos rukkola (Gm)
Ház borajánlata: Disznókő Tokaji Furmint 2016
– Bordírozott vaddisznó pástétom, gyömbéres aszaltszilva, diós kenyér (Gm)
Ház ajánlata: Hungária Rosé Extra Dry
– Kókuszos sütőtök krémleves, gorgonzola sajtos batyu, petrezselyem olaj (V)
Ház borajánlata: Dobosi Bio Kéknyelű 2016
– Gyöngytyúk erőleves, zöldségszalma, vadgombás pászka rolád (Gm, Lm)
Ház borajánlata: Ludányi Mátrai Szürkebarát 2017
Választható főételek:
– Ropogós csirke spenóttal töltve, serpenyős zöldségek, sáfrányos joghurt
Ház borajánlata: Gál Tibor Egri Csillag 2016
– Omlós marha nyak, burgonya torta, fenyőmagos mángold
Ház borajánlata: Gál Tibor Pinot Noir 2014
– Curry-s paradicsomban sült fogas filé, ropogós kagyló tempura, basmati rizs
Ház borajánlata: Dobosi Bio Kéknyelű 2016
– Lilaburgonyából készült gnocchi, mascarpone velouté, kelbimbó (V)
Ház borajánlata: Badacsonyi Zenit félszáraz 2016
Választható desszertek:
– Sajt torta, vodkás málna velő
Ház borajánlata: Gere Frici rosé gyöngyözőbor
– Sacher, pisztácia ropogós, amarena megy
Ház borajánlata: Thummerer Tréfli Cuvée 2015
– Répa tortácska, öreg balzsam
Ház borajánlata: Thummerer Tréfli Cuvée 2015
V = vegetáriánus
Gm = gluténmentes
Lm = laktózmentes