Étterem hét 2019. március 18-24.
Kedves Vendégünk!
Éttermünk is részt vesz a 2019.március 18-24. közötti Országos Étterem Héten. Különleges, 3 fogásos menüajánlatokkal várjuk Vendégeinket fix 3900 Ft-os áron.
Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:
Az Étterem Hét ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!
Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást.
Ház borajánlata 3.900 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)
Választható előételek/levesek:
Mionetto Proseccco
Sült spárga, cékla textúrák, grillezett kecske sajt
Dúzsi Pannon Rosé Cuvée 2017
Lazac tatár, tintahal, sós citrom, mascarponés köles, zöldfűszer olaj
Ludányi Szürkebarát 2017
Tejfölös vadgomba leves, friss bazsalikommal, ropogós hajdina
Borjú erőleves, borjú gombóc, szarvasgombás fridatto
Választható főételek:
Badacsonyi Kéknyelű Kéknyelű 2016
Tanyasi csirke fekete szezámos pankóba sütve, sült paprika fondü, narancsos bébi répa, petrezselyem tabbouleh
Bock Villányi Cabernet Franc 2014
Angus marha oldalas (Short ribs), ropogós orinocói bab, wasabis tört burgonya, marha jus
Gál Tibor Fúzió Viognier-Pinot Gris 2015
Kígyómakréla, aszalt paradicsom, zsálya pestós calamarata tészta, vargányapor
Badacsonyi Zenit félszáraz 2016
Sóska brulée, édes burgonya mousse, roppanós sült zöldségek
Választható desszertek:
Disznókő Édes Szamorodni 2013
Tiramisu passió gyümölccsel, ibolya tükrön
Disznókő Furmint 2016
Marcipános csokoládés rétes, zöldcitromos rebarbara dzsemmel
Disznókő 3 puttonyos Aszú 2009
Túrófánk mandula morzsában sütve, sós karamell, friss áfonya