Buda Gourmet Étterem
Hírek Étterem hét 2019. március 18-24.

Étterem hét 2019. március 18-24.

Kedves Vendégünk!

Éttermünk is részt vesz a 2019.március 18-24. közötti Országos Étterem Héten. Különleges, 3 fogásos menüajánlatokkal várjuk Vendégeinket fix 3900 Ft-os áron.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el:

Az Étterem Hét ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb
3 fogásos vacsora összeállítást.

Ház borajánlata 3.900 Ft, amely az ételfogyasztás díján felül értendő. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5dl-1,5dl-1dl)

Választható előételek/levesek:

     Mionetto Proseccco

Sült spárga, cékla textúrák, grillezett kecske sajt

 

Dúzsi Pannon Rosé Cuvée 2017

Lazac tatár, tintahal, sós citrom, mascarponés köles, zöldfűszer olaj

 

Ludányi Szürkebarát 2017

Tejfölös vadgomba leves, friss bazsalikommal, ropogós hajdina

Borjú erőleves, borjú gombóc, szarvasgombás fridatto

 

Választható főételek:

 

Badacsonyi Kéknyelű Kéknyelű 2016

Tanyasi csirke fekete szezámos pankóba sütve, sült paprika fondü, narancsos bébi répa, petrezselyem tabbouleh

 

Bock Villányi Cabernet Franc 2014

Angus marha oldalas (Short ribs), ropogós orinocói bab, wasabis tört burgonya, marha jus

 

Gál Tibor Fúzió Viognier-Pinot Gris 2015

Kígyómakréla, aszalt paradicsom, zsálya pestós calamarata tészta, vargányapor

 

Badacsonyi Zenit félszáraz 2016

Sóska brulée, édes burgonya mousse, roppanós sült zöldségek

 

Választható desszertek:

 

Disznókő Édes Szamorodni 2013

Tiramisu passió gyümölccsel, ibolya tükrön

 

Disznókő Furmint 2016

Marcipános csokoládés rétes, zöldcitromos rebarbara dzsemmel

 

Disznókő 3 puttonyos Aszú 2009

Túrófánk mandula morzsában sütve, sós karamell, friss áfonya