Buda Gourmet Étterem
Hírek Disznótoros hét 2020.január 27 – február 2.

Disznótoros hét 2020.január 27 – február 2.

Malackodj kedvedre, nálunk lehetséges!
Disznótoros hetünk ajánlata sok sok finomsággal vár;
Hurka, kolbásztál, máj, vaddisznó és sok más disznóság.

Időpont: 2020. január 27 – február 2.

Svédasztalos ételfogyasztás büféasztalról:
– hétfőtől – péntekig ebéd 12:00 – 16:00: 2590 Ft/fő
– hétfő – csütörtök vacsora 18.00 – 22:00 : 2990 Ft/fő
– péntek – szombat vacsora: 18:00 – 22:00 : 3990 Ft/fő
– szombat 12:00 – 16:00: 3990 Ft/fő
– vasárnap 12.00 – 18: 00 : 3990 Ft

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709, info@budagourmet.hu

Ízelítő svédasztalos kínálatunkból:

Előételek:
– Rakott pástétom disznóságokból
– Kolbásztál kőrözöttel és hegyes zöldpaprikával
– Tepertő és tepertőkrém pirítóssal
– Sült-hagymás tojásos velő piros paprikával

Vacsora alatt és hétvégén:
– Bordírozott fenyőmagos vaddisznópástétom vörösáfonya dzsemmel

Levesek:
-Káposztás bableves sült kolbásszal, tejföllel
-Marhahúsleves csigatésztával (LM)
-Sertés raguleves gazdagon zöldségelve (GM, LM)

Főételek:
-Vadásztokány böllér módra, fokhagymás csuszával (LM)
-Disznótoros lilakáposztával, zsírba tört burgonyával (GM, LM)
-Csülkös pacalpörkölt sós burgonyával (GM, LM)
-Omlós marhanyak meggymártással, vajas burgonya pürével
-Tarhonyás csirkecomb gazdagon zöldségelve (LM)
-Csirkemájas csirkerolád majoránnás pecsenye szafttal (GM, LM)

Vacsora alatt és hétvégén:
Omlós vaddisznó tarja savanyú káposztával, burgonya tortával

Grill:
-Fokhagymás tarja szeletek
-Zöldfűszeres pulykamellfilé
-Mics ajvárral
-Héjas steak burgonya snidlinges rokfort öntettel

Extra grill ajánlatunk:
Ráknyárs, szűzpecsenye, tilápia filé

Desszertek:
-Kapros túrós pite
-Somlói habos galuska
-Szedres tejszínes szelet
-Lúdláb torta

Meleg desszert:
Túrós derelye vaníliás tejföllel, meggy öntettel

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709, info@budagourmet.hu