Buda Gourmet Étterem
Hírek Valentin napok 2020.02.14-16.

Valentin napok 2020.02.14-16.

Kedves Vendégeink!

Valentin hétvégén már teltházas foglaltsággal rendelkezünk, de jövőhétre még vannak szabad helyek.
Foglald le hétfői ebéd vagy vacsora asztalod, mert rohamtempóban fogynak az üres helyek.

Asztalfoglalás: +36-1-273-2709, info@budagourmet.hu

 

Valentin napok a Buda Gourmet Bistroban!
2020. február 14-16.

Jöjjenek a mézes-mázas napok!

Szerelmed megérdemli a meglepetést, hozd el hozzánk vacsorázni és élvezzétek a finomabbnál finomabb fogásokat!
Idén is Valentin napi menüvel várunk Benneteket!

Időpont: 2020. február 14 – február 16.

Korlátlan ételfogyasztás büféasztalról:

Február 14. (péntek)
– ebéd: 12:00 – 16:00: 2590 Ft/fő
– vacsora: 18:00 – 22:00: 4990 Ft/fő

Február 15. (szombat)
– ebéd: 12:00 – 16:00: 3990 Ft/fő
– vacsora: 18:00 – 22:00: 3990 Ft/fő

Február 16. (vasárnap)
-ebéd: 12:00 – 18:00: 3990Ft/fő

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709, info@budagourmet.hu

Svédasztalos kínálatunk:
Előételek:
– Édeskömény-saláta friss mandarinnal és mentával
– Zöld spárgával göngyölt hideg szűzpecsenye
– Mozzarella caprese friss bazsalikom levelekkel
– Almás zellersaláta pirított dióval és fürjtojással
– Tatár beefsteak koktél paradicsommal és fehérhagyma csalamádéval
– Pástétom variációk

Levesek:
– Tejszínes zellerkrémleves (GM, LM), gyömbéres mézzel kent sült sonkával
– Húsleves májgombóccal, gazdagon zöldségelve (GM, LM)
– Tárkonyos pulykaraguleves mini burgonya gombóccal

Főételek:
– Csirkesült gyömbéres citrusos barackkal, spenótos burgonyapürével (GM)
– Vadgombákkal és zöldfűszerekkel töltött bordírozott karaj (GM, LM), fenyőmagos fettuchinével Omlós marhapecsenye füstös zöldbors mártással, sült krumplival (GM)
– Füstölt sonkával cheddar sajttal töltött csirkecombfilé, sült zöldségekkel (GM)
– Kapros halgombóc három hagymás bormártással (GM, LM), vajas zöld spárgával és rizsduóval
– Rose kacsamell balzsamos szilvaraguval, francia rakott burgonyával (GM)
Glutén és Laktózmentes ételeink:
– Parázsburgonya zöldfűszerekkel
– Brokkoli paradicsomban sütve

Grill:
– Mustáros karaj
– Provence pulykamellfilé
– Mézes mustáros csirkemell
– Thai vörös currys sült rizs

Desszertek:
– Lime-os tojás mousse, mandulás grillázzsal
– Fehér és fekete csokoládé brownie kandírozott naranccsal
– Karamellás mandarinos mokka krém
– Erdei gyümölcsös mascarponés szelet
– Somlói habos galuska

Meleg desszert:
– Császármorzsa baracklekvárral