Buda Gourmet Étterem
Hírek Farsang hét 2020.február 25-március 2.

Farsang hét 2020.február 25-március 2.

Itt a farsang, áll a bál,keringőzik a kanál!
Ideje felkapni a jelmezeket és búcsúztatni a telet!
A karneváli hangulat hozzánk is beköszönt február 25-től március 2-ig!

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709, info@budagourmet.hu

Időpont: 2020. február 25 – március 2.

Korlátlan ételfogyasztás büféasztalról:
– hétfőtől – péntekig ebéd 12:00 – 16:00: 2590 Ft/fő
– hétfő – csütörtök vacsora 18.00 – 22:00 : 2990 Ft/fő
– péntek – szombat vacsora: 18:00 – 22:00 : 3990 Ft/fő
– szombat 12:00 – 16:00: 3990 Ft/fő
– vasárnap 12.00 – 18: 00 : 3990 Ft/fő

Ízelítő svédasztalos kínálatunkból:

Előételek:
-Tonhalkrém dijoni mustárral keverve, kétszersülttel
-Hideg sültek, tormával és lilahagymával
-Kenyérben sült füstölt csülök, fokhagymás tejföllel és hegyes zöldpaprikával
-Zöldfűszeres pirított csirke, majonézes tormás céklán tálalva
-Friss zöldsaláta fehér sajttal és oregánóval

Vacsora alatt és hétvégén:
-Kacsamájjal töltött sertés szűzpecsenye

Levesek:
-Savanyú sertés becsináltleves
-Tyúkhúsleves pirított eperlevéllel
-Gyömbéres répakrémleves ropogós krutonnal

Főételek:
-Farsangi részeges csirke, rizi-bizi-vel
-Csülök gyöngyhagymával és színes paprikákkal, steak burgonyával forgatva
-Dorozsmai halfilé, fokhagymával pirított csusza tésztával
-Csirkepörkölt sült fokhagymával, fokhagymás tejfölös dödöllével
-Pulyka csíkok mézes mustáros szószban aszalt paradicsommal
illatos jázmin rizzsel
-Fokhagymás karaj szeletek roston sütve, tejfölös tormamártásban
petrezselymes burgonyával

Glutén és Laktózmentes ételeink:
-Kukorica fokhagymás olíván sütve
-Karfiolpüré kókusztejjel

Vacsora alatt és hétvégén:
-Rozmaringos báránypörkölt, fokhagymás tejfölös dödöllével

Grill:
-Mustáros karaj
-Provence pulykamell filé
-Mézes mustáros csirkemell

Extra grill ajánlatunk: (+990 Ft)
– Cápa steak, hátszín, békacomb

Desszertek:
-Fánk variációk
-Grízpuding fűszeres sült szilvával
-Túrós muffin epres mascarponés habbal
-Csokoládétorta mogyoróval

Meleg desszert:
-Vaníliás kalácspuding

 

Asztalfoglalás: +36 1 273 2709, info@budagourmet.hu