Buda Gourmet Étterem
Hírek Étterem Hét 2020.március 8-15.

Étterem Hét 2020.március 8-15.

Kedves Vendégünk!

Éttermünk is részt vesz a 2020.március 8-15. közötti Országos Étterem Héten. Különleges, 3 fogásos menüajánlatokkal várjuk Vendégeinket fix 3.900 Ft-os áron.

Asztalfoglalás kizárólag online, ITT küldhető el.

Az Étterem Hét ideje alatt svédasztalos vacsora kínálat helyett 3 fogásos menüajánlattal várjuk Vendégeinket.
Ebédidőben a svédasztalos fogyasztás változatlan!

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást.

A Ház borajánlata 2.990 Ft. A borsor 3 pohár bort tartalmaz (1,5 dl-1,5 dl-1,5 dl).

Választható levesek/előételek:
– Petrezselyem krémleves, füstölt pisztráng, paszternák chips (Gm, Lm)
Ház borajánlata: Gál Tibor Fúzió
– Teafüves vajhal gravlax carpaccio, tapenád, sült Serrano sonka chips (Gm, Lm)
Ház borajánlata: Tiffan’s Villányi Rosé
– Kecskesajt mousse, kakukkfüves aszalt gyümölcs ragu, házi briós morzsa (V)
Ház borajánlata: Hungária Rosé Extra Dry
– Tanyasi húsleves borjúmáj gombóccal (Lm)
Ház borajánlata: Ludányi Mátrai Szürkebarát

Választható főételek:
– Vajas csirkemell, sült kápia szósz, roppanós pak choi, curry-s sütőtök püré
Ház borajánlata: Gál Tibor Egri Csillag
– Narancsos kacsamell, mogyoró, kecskesajtos burgonya fondü, zöldspárga
Ház borajánlata: Tiffán Pinot Noir
– Fekete tőkehal ’Florentin’, cékla textúrák, marinált shimeji gombával
Ház borajánlata: Badacsonyi Zenit
– Omlós Burgundi marha pofa, gyöngyhagymás vadgomba ragu, burgonya torta, savanyú hagyma
Ház borajánlata: Bodri Kadarka

Választható desszertek:
– Mascarponés mák brülée, friss erdei gyümölcsökkel
Ház borajánlata: Sauska Tokaj Late Harvest
– Sült vaníliás túrófánk, rózsavizes szeder dzsemmel
Ház borajánlata: Disznókő 5p. aszú
– Chilis csokoládé mousse, mangó dzsem, gyömbéres morzsa
Ház borajánlata: Thummerer Tréfli Cuvée vagy Disznókő késői szüretelésű Furmint

V = vegetáriánus
Gm = gluténmentes
Lm = laktózmentes