Buda Gourmet Étterem
Hírek Forradalmi hétvége a Buda Gourmet Bistroban

Forradalmi hétvége a Buda Gourmet Bistroban

Forradalmi hétvége éttermünkben!

Szeretettel várjuk október 23-24-25-én is a Buda Gourmet Bistroba ünnepi ebédre, és vacsorára!
Nemzeti ünnepi ebéd és vacsora melyeken igazi magyaros ételeket kínálunk a hozzánk érkezőknek!

 

Korlátlan ételfogyasztás ebéd és vacsoraidőben: 3990 Ft/fő

Október 23-24: Ebéd: 12:00-16:00; Vacsora: 18:00-22:00
Október 25: Vasárnapi ebéd: 12:00-18:00

3 év alatti gyermekeknek: ingyenes, 3 és 12 éves kor között: 2490 Ft/fő.

Asztalfoglalás:
+36-1-273-2709
info@budagourmet.hu

Ízelítő kínálatunkból:

Előételek:
-Császárhússal göngyölt májas csirkepástétom
-Marinált halfalatok, savanyú hagymával
-Spenóttal göngyölt csirkecombfilé (GM)
-Szarvasgombás parmezános burgonyafánk, petrezselymes tormás tejföllel
-Vaddisznó pástétom vörösboros szilvával
-Nyúlhúsos pástétom mézes meggy lekvárral

Salátáink:
-Majonézes kukoricasaláta
-Uborkasaláta
-Friss ropogós zöldsaláta
-Amerikai káposztasaláta
-Franciasaláta
-Majonézes póréhagymás burgonyasaláta

Levesek:
-Húsleves benne főtt zöldségekkel, májgombóccal és csigatésztával
-Csülkös bableves csipetkével
-Tejfölös gombaleves
-Ponty halászlé

Főételek:
-Bőrős karajsült párolt lilakáposztával
-Vadgombákkal töltött dagadó, káposztás cvekedlivel
-Juhtúrós füstölt tarja laska tésztával, sok tejfellel kemencében pirongatva
-Vaslapon sült csirke steak bakonyi gomba ragun tálalva
-Székelykáposzta árpagyönggyel, sült debrecenivel
-Csirkepaprikás vajas galuskával
-Pulyka vadasan, szalvéta gombóccal
-Hagymás tört burgonya, vajas zöldséges rizs
-Rántott karaj és csirkemell, rántott zöldség variációk
-Szalonnás burgonyán sült kacsacomb, almás párolt káposztával
-Omlós marha Stefánia vadasan, szalvéta gombóccal
-Borjúpörkölt tojásos galuskával, tejfeles uborkasalátával

Desszertek:
-Kemencés rétes tokaji szilvával
-Habos gyümölcsrizs
-Túrós krémes
-Madártej
Meleg desszert:
-Mákosguba felfújt fahéjas meggyel és vanília sodóval