Buda Gourmet Étterem
Hírek Örömmel jelentjük, hogy a 2020. őszi Országos Étterem Héten 1. helyezést értünk el!

Örömmel jelentjük, hogy a 2020. őszi Országos Étterem Héten 1. helyezést értünk el!

{module mod_mt_alphaindex}

Kedves Vendégeink, Barátaink, Kollégáink!
 
Nagy büszkeséggel és örömmel tölt el minket, hogy majd egy év elteltével sikerült visszahódítanunk a díjat, az Országos Étterem Héten 3.900 Ft-os menükategóriában  1. helyezést értünk el!  Rengeteg munkát fektettünk abba, hogy sikeresek lehessünk most is. Az elmúlt évben sok minden változott körülöttünk és számos nem várt új helyzettel és kihívással kellett megküzdenünk. Ebben az időszakban nagyon sok dolog lett más a szeretett szakmánkban, ami miatt a mindennapi működésünk is több odafigyelést, összpontosítást, toleranciát és türelmet kívánt!
A siker alapja a stabilitás, hogy Kollégáink nagy részével már több éve együtt dolgozunk. Fóti Tamás séfünk kreativitása és irányítása mellett a tányérra varázsolt ételeinket a pályán dolgozók örömmel és büszkén ajánlhatják és szervírozhatják vendégeinknek. Csapatként működünk!
Köszönjünk szépen vendégeinknek, hogy bíztak bennünk és értékelésükkel hozzásegítettek minket ehhez a díjhoz, ami miatt megerősödve, bizakodva és örömmel várjuk az előttünk álló téli időszakot.
Bízunk abban is, hogy a következő Országos Étterem Hét során még több étterem tud majd csatlakozni és lesz részük hasonló sikerélményeben, és a szó legszorosabb értelmében VENDÉGLÁTÁST tudnak adni, mert erre sajnos most sokuknak nincs lehetősége!
 
Köszönettel, Blaskó Mihály – étteremvezető és a Buda Gourmet Csapata