Buda Gourmet Étterem
Hírek Ötödször is 1. helyezést értünk el az Országos Étterem Héten

Ötödször is 1. helyezést értünk el az Országos Étterem Héten

Minden évben nagyon várjuk már a DiningCity Étterem Hetet.
Számunkra kiemelten fontos és izgalmas a részvétel, mivel az év nagy részében a büféasztalos rendszerünkkel látjuk vendégül az ide érkezőket, így ezekben a hetekben egy teljesen más oldalunkról ismerhetnek meg minket.

Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy a jó szereplésnek köszönhetően sok visszatérő vendéggel találkozunk a hétköznapjaink során is.
A mostani hétre is hosszú ideig készültünk. Nagy izgalommal vártuk az első napot, az első visszajelzéseket és a kommenteket. Már másnap reggel egymásnak üzentek a kollégák, hogy „olvastátok a tegnapi hozzászólásokat, reakciókat?” Mindenki nagyon szerette volna megnyerni ezt a hetet. Csak erről szóltak a napjaink, folyamatosan az értékeléseket néztük.

Konyhánkon Bartha Zoltán és Sedró Róbert séfeink irányításával egy rendkívül jól kommunikálható és letisztult menüt sikerült a vendégeink elé szervírozni.
Juhos Richárd étteremvezetőnk gondoskodott a megszokott magas szintű szervízről, amiben kiváló partnerei voltak Kollégáink egytől-egyig! De jól is jött a régi kolleginák segítsége. Köszönjük Hölgyeim!

Mindenkinek jár az elismerés, hogy ekkora örömben részesülhettünk ebben az embert próbáló időszakban! Köszönjük vendégeink bizalmát és a kiemelkedő értékeléseiket!
Kivételesen büszke vagyok mindannyiukra és bízom benne, hogy a jövőben is együtt tudunk maradni, tovább tudunk fejlődni és további sikereket elérni!
Szeretném még gratulációnkat és tiszteletünket kifejezni, minden a versenyben résztvevő étteremben dolgozó kollégának!

Sok elégedett vendéget és Jó Egészséget Kívánok!”

Blaskó Mihály és a Buda Gourmet Csapata